Розслаблюючий масаж

12 Січня 2024
Главная Блог

Розслаблюючий масаж

Розслаблюючий масаж

Розслаблюючий масаж має гармонізуючий вплив на людину одночасно і на фізичному, і психоемоційному рівні. Цей масаж відновлює та підтримує енергетику, активізує процеси саморегуляції в організмі людини. Він дозволяє не тільки розслабитися, а й прийти в стан готовності перед важливими подіями – іспитами, спортивними змаганнями, допомагає зібратися з думками під час прийняття відповідальних рішень.
Людське життя сповнене стресових ситуацій. Дуже багато людей можуть поскаржитися на те, що наприкінці робочого дня кожна дрібниця дратує, голова йде кругом, проблеми атакують з усіх боків.
Відмінним засобом позбавлення стресу, а також засобом для релаксації, для профілактики різних хвороб є розслаблюючий масаж. У чому секрет антистресового розслабляючого масажу?
Так влаштовано природою, що під час сильного емоційного збудження м’язи мимоволі напружуються, що дуже впливає самопочуття людини. Від розслаблених м’язів в мозок надходить менше імпульсів, і організм починає заспокоюватися. Ця фізіологічна закономірність і використовується під час проведення релаксаційного масажу.
Під час сеансу розслаблюючого масажу нормалізується кровообіг, заспокоюється нервова система, знімається напруга у м’язах, зникає занепокоєння та біль.
Після сеансу пацієнт зазвичай відчуває позитивний емоційний стан, відчуває, що відбувається мобілізація розумової діяльності, зняття втоми, омолодження організму. Розслаблюючий масаж повертає людині міцний та здоровий сон, сприяє покращенню роботи імунної системи.
Існує безліч видів розслаблюючого масажу. Деякі з них підвладні лише професіоналам зі стажем, але в будь-якому з таких масажів є прийоми та способи дії, доступні початківцям.